Начало Защо Pure For Life?

Защо Pure For Life?

Нашата марка казва всичко Pure for Life ™ 

Ние ви предоставяме най-качествените продукти и най-новата информация за конопената индустрия. Целта ни е потребителите ни да се информират за лечебните свойства на конопа, както и най-новите проучвания, изследвания и открити ползи от него.

Нашата УНИКАЛНОСТ се крие в това, че ние сме първата компания в България, затворила кръга на производство от семена до рафт и следователно продаваща единствено свои конопени продукти. Компанията ни е оригинално базирана в Колорадо, САЩ, където се отглеждат, екстрактират растенията и се произвеждат различните ни крайни продукти. Така, ние можем да сме напълно убедени в качеството на предлаганото от нас и че няма да предадем гласуваното ни от клиентите доверие.

Продуктите ни са изработени от най-чистия ЕСТЕСТВЕНО извлечен коноп, използвайки нашата научно доказана патентована технология на PURE5. Нашите продукти са изработени от най-добрите екстракти, използвайки технология с ниско налягане и температура, която запазва естествените елементи на растението. Като производител на единствената екстракционна технология, създадена специално за индустрията на благоухания и аромати, ние можем да гарантираме най-високото качество и стандарт на продуктите на пазара.

Нашите ИСТИНСКИ ПЪЛНО-СПЕКТЪРНИ екстракти са получени от нашия безопасен процес на екстракция с хранителен клас, който запазва хранителната стойност на растението. Ние контролираме нашите продукти от семена до рафтове и всички наши продукти са тествани в лаборатория, сертифицирана по ISO 9001, отговаряща на най-високите стандарти за тестване. Ние следваме добрата производствена практика (GMP) - златният стандарт в производството. Нашите продукти са без ГМО и без пестициди и гарантират 100% удовлетворение.