Начало

  

Нашата марка казва всичко Pure for Life™ 

Ние ви предоставяме най-качествените продукти и най-новата информация за конопената индустрия. Целта ни е потребителите ни да се информират за лечебните свойства на конопа, както и най-новите проучвания, изследвания и открити ползи от него.

Нашите екстракти, извлечени с патентованата ни технология PURE5 са идеални за създаване на крайни продукти, без да е необходима допълнителна обработка или използване на химикали. Това ни позволява да създадем уникално маркетингово решение, тъй като няма по-добро, естествено масло на пазара. То е идеално за меки капсули, тинктури, локални продукти, хранителни продукти, СПА продукти, вейпове и др. 

Нашата уникална технология ни позволява да извличаме жива смола, еднократен екстракт от суровината с отличен терпенен и канабиноиден профил. Терпените имат много уникални свойства и приложения и е изключително трудно да бъдат уловени непроменени, в естественото си състояние, именно това ни прави уникални.

Нашите ИСТИНСКИ ПЪЛНО-СПЕКТЪРНИ екстракти са получени от нашия безопасен процес на екстракция с хранителен клас, който запазва хранителната стойност на растението. Ние контролираме нашите продукти от семена до рафтове и всички наши продукти са тествани в лаборатория, сертифицирана по ISO 9001, отговаряща на най-високите стандарти за тестване. Ние следваме добрата производствена практика (GMP) - златният стандарт в производството. Нашите продукти са без ГМО и без пестициди и гарантират 100% удовлетворение.